Bezmaksas apmācības par ātraudzīgo koku stādīšanu un kopšanu

Pieaugusa_audze-1.jpg

Aicinām meža īpašniekus, meža nozarē strādājošos un lauksaimniekus apmeklēt MPKS “L.V.Mežs” rīkotās bezmaksas apmācības par ĀTRAUDZĪGO KOKU STĀDĪŠANU UN KOPŠANU, PLANTĀCIJU MEŽAUDŽU APSAIMNIEKOŠANAS SPECIFIKU.

Apmācības notiks 2018.gada 27. un 28.septembris, pirmā diena Inčukalnā, otrā – Jercēnu pagastā, Strenču novadā.

Apmācību laikā Jūs uzzināsiet informāciju par kokaugu stādījumos un plantācijās audzējamajām koku sugām, stādāmā materiāla kvalitātes prasībām, kokaugu stādījumu ierīkošanas tehnoloģijām, to kopšanu un iegūstamās produkcijas veidiem. Kā arī plantāciju mežu ierīkošanu un apsaimniekošanu. Pirmajā dienā tiks apgūtas teorētiskās zināšanas, bet otrajā dienā apskatīsim dabā dažādus kokaugu un plantāciju stādījumus.

Lektori – Dr.silv. Dagnija Lazdiņa, LVMI “Silava”, Ilze Silamiķele, MPKS “L.V.Mežs” projekta vadītāja.

Precizēt interesējošos jautājumus, kā arī pieteikties uz apmācībām var zvanot pa telefonu 29411860 (Kristīne) vai rakstot e-pastu uz adresi info@lvmezs.lv. Informācija pieejama mājas lapā www.lvmezs.lv.

Pieteikšanās līdz 25.09.2018. Vietu skaits ierobežots, vēlams pieteikties laicīgi!

Apmācības tiek realizētas Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam “Zināšanu pārneses un informācijas pasākumi” apakšpasākuma “Profesionālās izglītība un prasmju apguves pasākumi” ietvaros.